Siirry sisältöön

Haemme viestinnän harjoittelijaa (Junior Communications Officer) kansainväliselle näköalapaikalle Brysselissä!

Oletko tiimityöhön tottunut viestinnän moniosaaja, jolle uutiskirjeiden ja sosiaalisen median sisällöntuotanto on vaivatonta? Nautitko kansainvälisessä ympäristössä työskentelystä ja käytätkö sujuvasti englantia ja mahdollisia muita kieliä työkielinä? Onko sinulla kokemusta tapahtumien järjestämisestä? Mikäli vastasit myöntävästi, voit hyvinkin olla Helsinki EU Officen tuleva viestinnän harjoittelija! 

Helsinki EU Officen viestinnän harjoittelu tarjoaa monipuolisia ja eteenpäin vieviä tehtäviä alueellisen kehittämisen ja kansainvälisen yhteistyön parissa. Harjoittelun parasta antia on oman asiantuntijuuden ja kansainvälisten verkostojen kasvattaminen EU-politiikan ytimessä – Brysselissä! – Viestinnän harjoittelija Saara Leppänen

Helsinki EU-Officen viestinnän harjoittelijan tehtäviin kuuluvat sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä avustaminen, osallistuminen toimiston some-viestintään, tiedonhankinta ja verkkosivujen päivittäminen. Harjoittelija laatii uutistiedotteita ja raportteja sekä osallistuu seminaareihin ja tiedotustilaisuuksiin. Harjoittelija avustaa myös toimiston henkilökuntaa muissa toimistotehtävissä sekä osallistuu vierasryhmien ohjelmien valmisteluun, tapahtumatuotantoon ja –järjestelyihin. 

Arvostamme: 

  • EU-päätöksenteon ja keskeisten EU-käsitteiden tuntemusta 
  • Erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisua 
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa, ranskan kielen taito katsotaan eduksi 
  • Hyviä tietotekniikkataitoja (ml. verkkosivujen ylläpito ja some-viestintä) 
  • Kokemusta tapahtumatuotannosta 

Harjoittelijaa haetaan ensisijaisesti vuoden mittaiselle jaksolle alkaen 24.8.2020 tai vähintään 24.8.2020 – 26.2.2021 väliselle ajalle. Harjoittelusta maksetaan palkkaa 1606 eur/kk, minkä lisäksi harjoittelijalla on mahdollisuus hakea Erasmus-harjoitteluapurahaa. Harjoittelija hankkii itse asunnon Brysselistä, jonka löytämisessä toimistomme henkilökunta auttaa tarvittaessa. Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi osa harjoittelusta voidaan tarvittaessa toteuttaa etätyönä Suomesta käsin. Harjoittelupaikkaa myönnettäessä etusijalla ovat Helsinki EU Officen edustamien yliopistojen (Helsingin yliopisto, Aalto-yliopisto, Taideyliopisto ja Hanken Svenska handelshögskolan) opiskelijat. 

Helsinki EU Office on Uudenmaan liiton, Kymenlaakson liiton, Päijät-Hämeen liiton, Helsingin kaupungin, Espoon kaupungin, Vantaan kaupungin, Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston, Hanken Svenska Handelshögskolanin, Taideyliopiston, Metropolia Ammattikorkeakoulun, Laurea-ammattikorkeakoulun, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun, Arcada ammattikorkeakoulun, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Luonnonvarakeskuksen yhteinen EU-toimisto Brysselissä. 

Toimisto tukee ylläpitäjiensä EU-edunvalvontaa ja edistää niiden näkyvyyttä EU-foorumeilla. Toimiston tehtävänä on tämän lisäksi tiedon välittäminen EU-lainsäädännön valmistelutyöstä, EU-rahoitusohjelmien rakenteesta ja avautuvista rahoitushauista sekä tapahtumista ja yhteistyö- ja verkostoitumismahdollisuuksista. 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen: helsinki.euoffice@helsinki.eu otsikolla: ”Viestinnän harjoittelija – Helsinki EU Office”. Hakuaika tehtävään päättyy perjantaina 29.5.2020 klo 16.00 Suomen aikaa. Haastattelut järjestetään kesäkuun alussa etäyhteyden välityksellä ja valinnasta ilmoitetaan kesäkuun aikana.

>Tallenna ilmoitus pdf-tiedostona tästä.

Lisätiedot: 
Konsta Ylimaunu 
EU-erityisasiantuntija 
konsta.ylimaunu@helsinki.eu
+32493301301