Helsinki EU Office hakee viestinnän harjoittelijaa

Helsinki EU Office hakee viestinnän harjoittelijaa kansainväliselle näköalapaikalle Brysseliin. Harjoittelun kesto on määritelty kuuden kuukauden ajanjaksolle 24.2.2020 – 28.8.2020 tai vaihtoehtoisesti vuoden ajanjaksolle 24.2.2020 alkaen. Lue lisää täältä!

Helsinki EU Office on Uudenmaan liiton, Kymenlaakson liiton, Hämeen liiton, Päijät-Hämeen liiton, Helsingin kaupungin, Espoon kaupungin, Vantaan kaupungin, Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston, Hanken Svenska Handelshögskolanin, Taideyliopiston, Metropolia Ammattikorkeakoulun, Laurea-ammattikorkeakoulun, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun sekä Luonnonvarakeskuksen yhteinen EU-toimisto Brysselissä. Toimisto tukee ylläpitäjiensä EU-edunvalvontaa ja edistää niiden näkyvyyttä EU-foorumeilla. Helsinki EU Officen tehtävänä on tämän lisäksi tiedon välittäminen EU-lainsäädännön valmistelutyöstä, EU-rahoitusohjelmien rakenteesta ja avautuvista rahoitushauista, tapahtumista ja yhteistyö- ja verkostoitumismahdollisuuksista.

Viestinnän harjoittelijan monipuolisiin tehtäviin kuuluvat sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä avustaminen, osallistuminen toimiston some-viestintään, tiedonhankinta ja verkkosivujen päivittäminen. Harjoittelija laatii mm.  uutistiedotteita ja raportteja sekä osallistuu EU-politiikkaa käsitteleviin seminaareihin ja tiedotustilaisuuksiin. Harjoittelupaikkaa hakiessa etusijalla ovat Helsinki EU Officen edustamien yliopistojen opiskelijat: Helsingin yliopisto, Aalto-yliopisto, Taideyliopisto ja Hanken Svenska Handelshögskolan.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen: helsinki.euoffice@helsinki.eu otsikolla: ”Viestinnän harjoittelija – Helsinki EU Office”. Hakuaika tehtävään päättyy maanantaina 2.12.2019 klo 16.00 Suomen aikaa. Työpaikkailmoitus löytyy täältä!