Siirry sisältöön

Helsinki EU Office hakee viestinnän harjoittelijaa (Junior Communications Officer) kansainväliselle näköalapaikalle Brysseliin!

”Harjoittelijana Helsinki EU Officella pääset näkemään EU-päätöksentekoa ja seuraamaan koko laajan EU-ympäristön toimintaa aitiopaikalta. Harjoittelu on toteutunut erittäin hyvin näin poikkeusaikanakin. Pääset osallistumaan webinaareihin, seuraamaan monipuolisesti EU-politiikkaa ja kehittämään omia taitojasi viestijänä ja kansainvälisen toiminnan ammattilaisena!”

– Viestinnän harjoittelija 2020 Mari Isomäki

Oletko tiimityöhön tottunut viestinnän moniosaaja, jolle uutiskirjeiden kirjoittaminen ja sosiaalisen median sisällöntuotanto on vaivatonta? Nautitko kansainvälisessä ympäristössä työskentelystä sekä käytätkö sujuvasti englantia ja mahdollisia muita kieliä työkielinä? Onko sinulla kokemusta tapahtumien järjestämisestä? Mikäli vastasit myöntävästi, voit hyvinkin olla Helsinki EU Officen tuleva viestinnän harjoittelija!

Helsinki EU Officen viestinnän harjoittelijan monipuolisiin tehtäviin kuuluvat sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä avustaminen, osallistuminen toimiston some-viestintään, tiedonhankinta ja verkkosivujen päivittäminen. Harjoittelija laatii uutistiedotteita ja raportteja sekä osallistuu seminaareihin ja tiedotustilaisuuksiin. Harjoittelija avustaa myös toimiston henkilökuntaa muissa toimistotehtävissä sekä osallistuu vierasryhmien ohjelmien valmisteluun, tapahtumatuotantoon ja -järjestelyihin.

Arvostamme:

  • EU-päätöksenteon ja keskeisten EU-käsitteiden tuntemusta
  • Erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisua
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa, ranskan kielen taito katsotaan eduksi
  • Hyviä tietotekniikkataitoja (ml. verkkosivujen ylläpito ja some-viestintä)
  • Kokemusta tapahtumatuotannosta

Harjoittelijaa haetaan ensisijaisesti vuoden mittaiselle jaksolle alkaen 22.2.2021 tai vähintään 22.2.– 27.8.2021 väliselle ajalle. Harjoittelusta maksetaan palkkaa 1632 eur/kk, minkä lisäksi harjoittelijalla on mahdollisuus hakea Erasmus-harjoitteluapurahaa. Harjoittelija hankkii itse asunnon Brysselistä, jonka löytämisessä toimistomme henkilökunta auttaa tarvittaessa. Harjoittelupaikkaa myönnettäessä etusijalla ovat Helsinki EU Officen edustamien yliopistojen (Helsingin yliopisto, Aalto-yliopisto, Taideyliopisto ja Hanken Svenska handelshögskolan) opiskelijat.

Helsinki EU Office on Uudenmaan liiton, Kymenlaakson liiton, Päijät-Hämeen liiton, Helsingin kaupungin, Espoon kaupungin, Vantaan kaupungin, Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston, Hanken Svenska Handelshögskolanin, Taideyliopiston, Metropolia Ammattikorkeakoulun, Laurea-ammattikorkeakoulun, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun, Arcada ammattikorkeakoulun, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Luonnonvarakeskuksen yhteinen EU-toimisto Brysselissä.

Toimisto tukee jäsenorganisaatioidensa EU-edunvalvontaa ja edistää niiden näkyvyyttä EU-foorumeilla. Toimiston tehtävänä on tämän lisäksi tiedon välittäminen EU-lainsäädännön valmistelutyöstä, EUrahoitusohjelmien rakenteesta ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista sekä EU-tapahtumista ja yhteistyö- ja verkostoitumismahdollisuuksista. Lisätietoa Helsinki EU Officesta löydät osoitteesta www.helsinki.eu.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen: helsinki.euoffice@helsinki.eu otsikolla: ”Viestinnän harjoittelija – Helsinki EU Office”. Hakuaika tehtävään päättyy perjantaina 15.1.2021 klo 16.00 Suomen aikaa. Haastattelut järjestetään tammikuun lopulla etäyhteyden välityksellä.

Lisätietoja: 

Konsta Ylimaunu

EU-erityisasiantuntija

konsta.ylimaunu@helsinki.eu

+32493301301