Helsinki EU Officen uusi henkilökunta esittäytyy

Yhteiskuntatieteiden maisteri Krista Taipale on aloittanut Helsinki EU Officen (Bryssel) uutena päällikkönä 1.1.2016 alkaen. Krista Taipale siirtyi tehtävään Turun ja Varsinais-Suomen Eurooppa-toimistosta, jonka päällikkönä hän toimi miltei neljätoista vuotta. Tätä ennen hän on työskennellyt Akavassa kansainvälisten asioiden yksikössä sekä Teknillisen korkeakoulun innovaatiokeskuksessa viestinnän ja kansainvälisten suhteiden tehtävissä. Kristalla on vankka kokemus EU-politiikan eri osa-alueilta, EU-rahoitusohjelmien hyödyntämisestä, viestinnästä sekä edunvalvonta -ja lainsäädäntötyöstä.

Samanaikaisesti Krista Taipaleen kanssa toimistossa aloitti valtiotieteiden maisteri Saara Harjula, joka on nimitetty Helsinki EU Officen toiseksi EU-erityisasiantuntijaksi.  Saara siirtyi tehtävään Suomen pysyvästä edustustosta, jossa hän on avustanut kahdeksan vuotta Coreper 1 -virkamiehiä kilpailukyky-, tutkimus-, työllisyys-, sosiaali- ja terveyssektoreilla. Saara on työskennellyt aiemmin Sanoma Oyj:ssa sekä Helsinki EU Officessa viestinnän tehtävissä. Helsinki EU Officen pitkäaikaisena EU-erityisasiantuntijana jatkaa edelleen valtiotieteiden maisteri Sarika Vij.

Helsinki EU Officen uusi tiimi palvelee mielellään Brysselin yhteistyökumppaneita toimintaamme liittyvissä asioissa – ja toivottaa oikein hyvää alkanutta työvuotta 2016!