Kiinnostava harjoittelupaikka kansainvälisellä näköalapaikalla Brysselissä

Helsinki EU Office tukee ylläpitäjiensä EU-edunvalvontaa ja edistää niiden näkyvyyttä EU-foorumeilla. Helsinki EU Office hakee uusia viestinnän ja hallinnon harjoittelijoita osaksi työyhteisöään.

Viestinnän harjoittelijan monipuolisiin tehtäviin kuuluvat sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä avustaminen, osallistuminen toimiston some-viestintään, tiedonhankinta ja verkkosivujen päivittäminen. Harjoittelija laatii uutistiedotteita ja raportteja sekä osallistuu seminaareihin ja tiedotustilaisuuksiin. Harjoittelija avustaa myös toimiston henkilökuntaa muissa toimistotehtävissä sekä osallistuu vierasryhmien ohjelmien valmisteluun sekä niihin liittyviin käytännön järjestelyihin.

Hallinnon harjoittelijan tehtäviin kuuluvat Helsinki EU Officen taloushallinnon tehtävät ja kassakirjanpito. Harjoittelija avustaa toimiston henkilökuntaa tarvittaessa myös muissa työtehtävissä, osallistuu erilaisten kansainvälisten tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä Brysseliin saapuvien vierailuryhmien ohjelmien valmisteluun ja niiden toteuttamiseen liittyviin käytännön järjestelyihin.

Lisätietoa hauista:

Viestinnän harjoittelija

Hallinnon harjoittelija