Siirry sisältöön
EU-lippu

Helsinki EU Office hakee johtajaa Brysseliin 

Helsinki EU Officen tiimissä on nyt johtajan paikka auki! Toimiston johtaja toimii koko toimiston esihenkilönä sekä vastaa sen päivittäisestä johtamisesta ja EU-edunvalvonnasta Brysselissä. Toimenkuvaan kuuluu keskeisesti tiivis yhteydenpito sopimuskumppaneihimme Suomessa sekä eri EU-sidosryhmiin Brysselissä. Johtajan vastuulla ovat myös toimiston palvelujen ja viestinnän kehittäminen. 

Lue lisätiedot tehtävästä(siirryt toiseen palveluun), tartu tilaisuuteen tai vinkkaa tehtävään sopivalle henkilölle! 

Hakuaika päättyy 11.4.2023 klo 16.00 (suomen aikaa).
____

Helsinki EU Office edistää sen sopimuskumppaneiden Uudenmaan liiton, Päijät-Hämeen liiton ja Kymenlaakson liiton sekä Helsingin kaupungin, Espoon kaupungin, Vantaan kaupungin, Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston, Taideyliopiston, Hanken Svenska handelshögskolanin, Metropolia Ammattikorkeakoulun, Laurea-ammattikorkeakoulun, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun, Arcada ammattikorkeakoulun sekä Luonnonvarakeskuksen ja THL:n etuja Brysselissä ja parantaa niiden EU-toimintaedellytyksiä.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kansainvälistä työkokemusta sekä esihenkilökokemusta. Valinnassa painotamme etenkin EU-toimintaympäristön ja EU-rahoituksen syvällistä tuntemusta. Työtehtävät edellyttävät erinomaisia neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä verkostojohtamisen osaamista. Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyvää ruotsin kielen taitoa.

Ranskan kielen taito luetaan eduksi.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työn kansainvälisellä näköalapaikalla sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Monipuoliset työtehtävät sekä asiantuntijatiimimme vahva tuki tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä EU-asioiden huippuammattilaiseksi kansainvälisessä ja kiinnostavassa työympäristössä.

Tehtävä vastaanotetaan 14.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Pyydämme jättämään hakemukset palkkatoivomuksineen ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmään osoitteessa www.kuntarekry.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) (työavain 512667). Hakemusten tulee olla perillä ti 11.4.2023 klo 16:00 mennessä (suomen aikaa).